BLACK UP МАСЛО ЗА БРЗО И ИНТЕНЗИВНО ПОТЕМНУВАЊЕ

135ml

Добивањето бронзен тен е најпосакуваната работа во летниот период. За таа цел се користат различни методи и препарати. Едноставен начин да го добиете посакуваниот бронзен тен е со употребата на Black Up маслото за брзо и за интензивно потемнување.

Овој производ во својот состав содржи масло од орев и од ß-каротин кои овозможуваат кожата да постигне убава бронзена боја. Содржи и витамин Е, кој ја хидратизира кожата и ја штити од штетното влијание на слободните радикали. Се препорачува за лица кои имаат природно потемен тен или коишто се веќе исончани.

Маслото не заштитува од УВА и од УВБ - зраците!