BLACK UP МАСЛО ЗА ИНТЕНЗИВНО ПОТЕМНУВАЊЕ СО СПФ10

135ml

Бронзениот тен е најпосакуваната работа во летниот период, особено за оние со светла кожа. Но, како да се дојде брзо до бронзен тен, а да се избегнат еритемите (црвенилата) и изгорениците? Маслото за интензивно потемнување со СПФ10 BLACK UP нуди таква можност.

Комбинацијата од УВА- и УВБ-филтрите, маслото од орев и β-каротинот овозможуваат кожата во текот на сончањето побрзо да ја постигне убавата бронзена боја, без појава на изгореници и на црвенило. Витаминот Е дејствува антиоксидативно, па ја заштитува кожата од сушење и од предвремено стареење, а воедно овозможува нејзина подобра хидратација.

Маслото се нанесува на кожата 10 минути пред сончањето и по секое капење.

Маслото за интензивно потемнување со СПФ10 BLACK UP е дерматолошки тестиран производ.