BLACK UP МЛЕКО ЗА СОНЧАЊЕ 15 СПФ

135ml

За потемнување без изгореници и алергии.

Со својата УВА+УВБ - заштита и активните состојки овозможува долготрајна заштита на кожата од иритации, црвенило и исушување, предизвикувајќи чувство на мекост и еластичност.

Специјално дизајнираната пумпичка овозможува полесна апликација. Дерматолошки тестиран.
За сите типови кожа.