BLACK UP МЛЕКО ЗА СОНЧАЊЕ 20 СПФ

200ml

За потемнување без изгореници и алергии.

Со УВА+УВБ - филтри, витамин Е, Д-пантенол. Водоотпорно. Не предизвикува алергија. Комбинацијата од активни компоненти овозможува висока заштита при сончањето и ја штити кожата од изгореници и црвенило, со што се спречува нејзиното предвремено стареење и брчкање. Се нанесува рамномерно на кожата, 20 минути пред изложување на сонце, повеќе пати во текот на сончањето. Наменето е и за бебешка кожа. Дерматолошки тестиран.За сите типови кожа.