BLACK UP МЛЕКО ПО СОНЧАЊЕ

200ml

За мека и еластична кожа. Не предизвикува алергија.

Интензивно ја негува кожата по сончањето и ја враќа нејзината еластичност. Се препорачува и за секојдневна нега на сува и чувствителна кожа. Дерматолошки тестиран. За сите типови кожа.